Global ARCH mangrupikeun aliansi kelompok CHD / RHD ti sakumna dunya Diajar deui nyorosod Asup Ayeuna Kuring boga hak pikeun diagnosis awal
Kuring boga hak pikeun atikan
Kuring boga hak perlakuan affordable
Kuring boga hak pikeun HIDUP
Déklarasi Hak pikeun Jalma kalawan CHD & RHD
COVID-19 & cacad jantung bawaan Naon nu peryogi kauninga Diajar deui GLOBAL ARCH GLOBAL ARCH FORUM PEMIMPIN hirup Gabung sareng Wébinar Kami

Tentang Kami

Aliansi kami ngahijikeun organisasi ti sakumna dunya pikeun diajar, kolaborasi, sareng nyarios babarengan ngeunaan kabutuhan anu henteu kapendak pikeun jalma anu hirup kalayan kaayaan haté anu dimimitian ti budak.

Diajar deui

Diajar langkung seueur ngeunaan CHD sareng RHD sareng kumaha mangaruhan jalma di dunya, sareng nonton kami Global ARCH Wéb web LIVE dina rupa-rupa topik. Ogé, anjeun bakal mendakan bahan pendidikan sareng tautan anu manpaat - sareng urang teras nambihan deui.

Posts anyar

Belén Blanton

Visi kami nyaéta hirup di dunya dimana unggal murangkalih ngagaduhan haté anu kuat

Abdi Belen Blanton, Présidén Estrellita de Belen Foundation. Kuring dilahirkeun ku cacad jantung bawaan anu disebut tricuspid atresia ngabalukarkeun kuring ayeuna kakurangan tina Sindrom Eisenmenger. Kuring ayeuna ngahaturanan hirup kuring pikeun tarung pikeun murangkalih anu cacad jantung bawaan di nagara kuring Venezuela. Kaayaan di nagara kuring ngagaduhan langkung ti 4,000

Maca deui "
Mehwish Mukhtar

Stigma: milih kecap anu bijaksana tiasa ngajantenkeun hirup langkung gampang

Bandingkeun sareng kaayaan nalika angin ngahiliwir sareng urang ngagaduhan pikiran acak, sami waé émosina manusa dipangaruhan ku unsur luar. Stigma masarakat sababaraha cara ngaganggu urang; mindahkeun urang jauh tina jalur anu direncanakeun urang sorangan. Sanaos hirup pinuh ku kateupastian, urang tetep yakin yén urang paling saé nyandak kaputusan. Teu maliré kanyataan yén

Maca deui "
Shelagh Ross

Anjeun henteu lami teuing peryogi indung anjeun: perjalanan CHD kuring

Minggu Kasadaran Jantung Bawaan Ieu (7-14 Pébruari) Kuring "ngarayakeun" tina ranjang kuring di rumah sakit kota Toronto. Kuring parantos sering kali ka dieu dina 11 bulan ka pengker, kumargi sateuacan urang ngagaduhan lockdown COVID-19 anu munggaran. Gangguan haté kuring, disebat tetralogy of Fallot, ngamimitian nyababkeun haté kuring gancang pisan anu karasaeun sapertos kuring

Maca deui "

wartos

Global ARCH ko-panulis kertas konsensus dina transisi ka perawatan panyakit jantung bawaan sawawa

Global ARCH bungah ngumumkeun yén éta parantos nyerat sareng ngadukung makalah konsensus anu penting, diterbitkeun dina European Society of Cardiology's European Heart Journal. Tulisan éta ngajelaskeun masalah sareng prakték transisi sareng transfer rumaja kalayan panyakit jantung bawaan. Global ARCH maénkeun peran penting dina recruiting grup na soliciting eupan balik biasa

Maca deui "

CHD Malaysia sareng mitra ngayakeun wéb COVID-19

Pangadeg CHD Malaysia sareng Global ARCH anggota déwan Grace Jerald, dina kerjasama sareng Children's HeartLink sareng The Malaysian Pediatric Cardiac Society (MPCS), ngayakeun anu munggaran tina opat wéb pendidik sareng kulawarga. Rékaman ayeuna sayogi dina YouTube ku ngaklik DIDIEU.

Maca deui "

Kami gaduh halaman wéb anyar!

Kami gaduh tampilan anu anyar, ogé fitur-fitur anyar anu bakal ngajantenkeun halaman wéb kami langkung serbaguna sareng fungsional pikeun pemirsa global. Ayeuna sadaya halaman tiasa ditarjamahkeun kana rupa-rupa basa nganggo alat tarjamahkeun di luhur halaman (dina komputer) atanapi dina footer nganggo telepon sélulér

Maca deui "

Sumbangan Kiwari

Babarengan urang tiasa ngabantosan organisasi di seluruh dunya ngadamel bédana kahirupan barudak sareng déwasa kalayan CHD sareng RHD, sareng kulawargana. Punten nyumbang dinten ayeuna.

Déklarasi Kami

Kami yakin yén unggal jalma anu kapangaruhan ku panyakit jantung mimiti budak ngagaduhan hak pikeun nampi sadaya jasa anu diperyogikeun pikeun ngahontal poténsial lengkepna. Kami naros ka anggota kami sareng komunitas CHD / RHD pikeun mangga asup kana Déklarasi kami.

Wanian
Libanon
CHD Malaysia
Malaysia
Camp Odayin
Amérika Sarikat
Féderasi Jantung Anak
karajaan Inggris
Yayasan Heart Barudak
karajaan Inggris
HeartLink barudak
Amérika Sarikat
Nalukkeun CHD
Amérika Sarikat
Bedah Jantung Global
Amérika Sarikat
Haté Ngahijikeun Dunya
Amérika Sarikat
JEMAH eV
Jérman
Kardias AC
Méksiko
Ahli bedah Harepan
Amérika Sarikat
Tim Heart, Nyarita.
Amérika Sarikat
The Mended Hearts, Inc.
Amérika Sarikat

Ngahiji sareng Kami

Gabung sareng jaringan global organisasi CHD sareng RHD urang sahingga urang sadayana tiasa damel babarengan pikeun ningkatkeun kahirupan barudak sareng déwasa anu kaserang panyakit jantung anu dimimitian ti budak.