Global ARCH mangrupikeun aliansi kelompok CHD / RHD ti sakumna dunya Diajar deui Kuring boga cacad jantung sareng ngagaduhan hak. #RightsDeclaration
#CHDRights
Diajar deui
COVID-19 & cacad jantung bawaan Naon nu peryogi kauninga Diajar deui

Tentang Kami

Aliansi kami ngahijikeun organisasi ti sakumna dunya pikeun diajar, kolaborasi, sareng nyarios babarengan ngeunaan kabutuhan anu henteu kapendak pikeun jalma anu hirup kalayan kaayaan haté anu dimimitian ti budak.

Diajar deui

Diajar langkung seueur ngeunaan CHD sareng RHD sareng kumaha mangaruhan jalma di dunya, sareng nonton kami Global ARCH Wéb web LIVE dina rupa-rupa topik. Ogé, anjeun bakal mendakan bahan pendidikan sareng tautan anu manpaat - sareng urang teras nambihan deui.

Posts anyar

Mehwish Mukhtar

Stigma: milih kecap anu bijaksana tiasa ngajantenkeun hirup langkung gampang

Bandingkeun sareng kaayaan nalika angin ngahiliwir sareng urang ngagaduhan pikiran acak, sami waé émosina manusa dipangaruhan ku unsur luar. Stigma masarakat sababaraha cara ngaganggu urang; mindahkeun urang jauh tina jalur anu direncanakeun urang sorangan. Sanaos hirup pinuh ku kateupastian, urang tetep yakin yén urang paling saé nyandak kaputusan. Teu maliré kanyataan yén

Maca deui "
Shelagh Ross

Anjeun henteu lami teuing peryogi indung anjeun: perjalanan CHD kuring

Minggu Kasadaran Jantung Bawaan Ieu (7-14 Pébruari) Kuring "ngarayakeun" tina ranjang kuring di rumah sakit kota Toronto. Kuring parantos sering kali ka dieu dina 11 bulan ka pengker, kumargi sateuacan urang ngagaduhan lockdown COVID-19 anu munggaran. Gangguan haté kuring, disebat tetralogy of Fallot, ngamimitian nyababkeun haté kuring gancang pisan anu karasaeun sapertos kuring

Maca deui "

wartos

CHD Malaysia sareng mitra ngayakeun wéb COVID-19

Pangadeg CHD Malaysia sareng Global ARCH anggota déwan Grace Jerald, dina kerjasama sareng Children's HeartLink sareng The Malaysian Pediatric Cardiac Society (MPCS), ngayakeun anu munggaran tina opat wéb pendidik sareng kulawarga. Rékaman ayeuna sayogi dina YouTube ku ngaklik DIDIEU.

Maca deui "

Kami gaduh halaman wéb anyar!

Kami gaduh tampilan anu anyar, ogé fitur-fitur anyar anu bakal ngajantenkeun halaman wéb kami langkung serbaguna sareng fungsional pikeun pemirsa global. Ayeuna sadaya halaman tiasa ditarjamahkeun kana rupa-rupa basa nganggo alat tarjamahkeun di luhur halaman (dina komputer) atanapi dina footer nganggo telepon sélulér

Maca deui "

Sumbangan Kiwari

Babarengan urang tiasa ngabantosan organisasi di seluruh dunya ngadamel bédana kahirupan barudak sareng déwasa kalayan CHD sareng RHD, sareng kulawargana. Punten nyumbang dinten ayeuna.

Déklarasi Kami

Kami yakin yén unggal jalma anu kapangaruhan ku panyakit jantung mimiti budak ngagaduhan hak pikeun nampi sadaya jasa anu diperyogikeun pikeun ngahontal poténsial lengkepna. Kami naros ka anggota kami sareng komunitas CHD / RHD pikeun mangga asup kana Déklarasi kami.

Ngahiji sareng Kami

Gabung sareng jaringan global organisasi CHD sareng RHD urang sahingga urang sadayana tiasa damel babarengan pikeun ningkatkeun kahirupan barudak sareng déwasa anu kaserang panyakit jantung anu dimimitian ti budak.