Global ARCH mangrupikeun aliansi kelompok CHD / RHD ti sakumna dunya Diajar deui Kuring boga cacad jantung sareng ngagaduhan hak. #RightsDeclaration
#CHDRights
Diajar deui
COVID-19 & cacad jantung bawaan Naon nu peryogi kauninga Diajar deui

Tentang Kami

Aliansi kami ngahijikeun organisasi ti sakumna dunya pikeun diajar, kolaborasi, sareng nyarios babarengan ngeunaan kabutuhan anu henteu kapendak pikeun jalma anu hirup kalayan kaayaan haté anu dimimitian ti budak.

Diajar deui

Diajar langkung seueur ngeunaan CHD sareng RHD sareng kumaha mangaruhan jalma di dunya, sareng nonton kami Global ARCH Wéb web LIVE dina rupa-rupa topik. Ogé, anjeun bakal mendakan bahan pendidikan sareng tautan anu manpaat - sareng urang teras nambihan deui.

Posts anyar

Shelagh Ross

Anjeun henteu lami teuing peryogi indung anjeun: perjalanan CHD kuring

Minggu Kasadaran Jantung Bawaan Ieu (7-14 Pébruari) Kuring "ngarayakeun" tina ranjang kuring di rumah sakit kota Toronto. Kuring parantos sering kali ka dieu dina 11 bulan ka pengker, kumargi sateuacan urang ngagaduhan lockdown COVID-19 anu munggaran. Gangguan haté kuring, disebat tetralogy of Fallot, ngamimitian nyababkeun haté kuring gancang pisan anu karasaeun sapertos kuring

Maca deui "

wartos

Kami gaduh halaman wéb anyar!

Kami gaduh tampilan anu anyar, ogé fitur-fitur anyar anu bakal ngajantenkeun halaman wéb kami langkung serbaguna sareng fungsional pikeun pemirsa global. Ayeuna sadaya halaman tiasa ditarjamahkeun kana rupa-rupa basa nganggo alat tarjamahkeun di luhur halaman (dina komputer) atanapi dina footer nganggo telepon sélulér

Maca deui "

RHD Action ngaluncurkeun Program Hibah Leutik 2019

RHD Action resep ngaluncurkeun babak kahiji tina Program Hibah Leutik kami pikeun 2019 kalayan paménta proposal ieu. Dugi ka ayeuna, 13 proyek di belasan nagara ti sakumna dunya parantos dibiayaan & didukung ngalangkungan Program Reds Action Small RHD kami anu diluncurkeun dina 2017. Maca deui dina RHDAction.org

Maca deui "

Sumbangan Kiwari

Babarengan urang tiasa ngabantosan organisasi di seluruh dunya ngadamel bédana kahirupan barudak sareng déwasa kalayan CHD sareng RHD, sareng kulawargana. Punten nyumbang dinten ayeuna.

Déklarasi Kami

Kami yakin yén unggal jalma anu kapangaruhan ku panyakit jantung mimiti budak ngagaduhan hak pikeun nampi sadaya jasa anu diperyogikeun pikeun ngahontal poténsial lengkepna. Kami naros ka anggota kami sareng komunitas CHD / RHD pikeun mangga asup kana Déklarasi kami.

Ngahiji sareng Kami

Gabung sareng jaringan global organisasi CHD sareng RHD urang sahingga urang sadayana tiasa damel babarengan pikeun ningkatkeun kahirupan barudak sareng déwasa anu kaserang panyakit jantung anu dimimitian ti budak.